Cautare

60518 de rezultate pentru "gruparea de crima organizata care a lasat cateva zeci de familii fara case" (4.09 secunde)
Iata casele pe care oricine le poate construi in 3 zile. Sunt ieftine, ecologice si uimitoare / by Aurora Totul a inceput cu Lord of the Rings si indragitele case ale hobbitilor.
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. Puteti citi in continuare ideile emise de presedinte, sintetizate de HotNews. • Foarte multi au crezut ca reformarea statului este un simplu discurs politic, care nu este destinat implementarii.
Sorin Rosca Stanescu publica pe News.corect.com articolul "Viitorul partid prezidential", pe care il puteti citi in continuare. 'Pentru a-si conserva puterea si, pe cale de consecinta, imunitatea, domnul Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid. ... Dar care va fi acel partid?
Senator PSD de Satu Mare, VALER MARIAN, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 70 de ani de la Dictatul de la Viena: victimele uitate, calaii omagiati", pe care o puteti citi in continuare.
ar fi lipsit de orice logica. Chiar, cu adevarat, sint multe lucruri a caror logica n-o inteleg. Probabil ca sufar de strip-tease la nivel inalt (cerebral). De pilda, nu pricep de ce niste adevarate tragedii nationale trebuie folosite in scopuri politice.
ar fi lipsit de orice logica. Chiar, cu adevarat, sint multe lucruri a caror logica n-o inteleg. Probabil ca sufar de strip-tease la nivel inalt (cerebral). De pilda, nu pricep de ce niste adevarate tragedii nationale trebuie folosite in scopuri politice.
De ce? ... de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei. ... Ne-am mutat de mai multi ani la Bucuresti, de unde calatorim in toata lumea.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Zeci de mii de persoane s-au adunat, sambata, la Washington, in fata cladirii Capitoliului, pentru a protesta fata de razboiul din Irak si pentru a cere retragerea trupelor americane din aceasta tara.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei. I-a avut ca frati pe Cesare Borgia, Giovanni Borgia si Gioffre Borgia.
30 DE LUCRURI DE CARE SA TII CONT PENTRU A AVEA O VIATA FERICITA! ... Familia este un spatiu sacru si care trebuie respectat. Acest nucleu atat de sfant trebuie protejat si alimentat continuu cu cele mai mari dovezi de iubire, de sacrificiu si daruire.
Senatorul Mihai Fifor, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In declaratia mea politica din octombrie a.c., atrageam atentia asupra amploarei fenomenului migrationist care ameninta securitatea si stabilitatea Europei si a dramei umanitare subsecvente.
Farcas) In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a derulat la Washington asa-numita AUDIERE A CETATENILOR PRIVIND DEZVALUIREA (Citizen Hearing on Disclosure) privind dovezi ale unei prezente extraterestre pe planeta noastra.
Managementul catastrofal al unor companii de stat de importanta strategica nationala a provocat situatii de domeniul incredibilului.
Urmarim cu stupoare cresterea exponentiala a preturilor apartamentelor de la bloc, ale caselor si terenurilor. Cresteri de peste 25-30% in numai un an, fapt care a determinat o escaladare a ofertelor, sfidand astfel piete imobiliare asezate si serioase din tarile occidentale dezvoltate.
Nu stiu cazul Rarinca, stiu cazul Ponta Decat un om nevinovat in puscarie, mai bine 100 de hoti in libertate. ... Sunt de acord cu prima parte, nu si cu echilibrarea excesiva.
Mii de craioveni figureaza in evidentele Directiei de Impozite si Taxe ale Primariei Craiova cu doua sau mai multe locuinte. Recordul este de 15 proprietati.
Sinistratii si autoritatile asteapta cu sufletul la gura raspunsul guvernului la raportul privind pagubele produse de inundatii, raport trimis luni Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
Dupa inasprirea conditiilor de creditare, romanii care aveau de gind sa-si cumpere o casa prin credit ipotecar primesc o noua lovitura. Guvernul a hotarit, printr-un proiect de lege recent aprobat, eliminarea subventiilor acordate prin ANL pentru construirea de locuinte proprietate personala prin credit ipotecar.
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
google-analytics.com